Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

 

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

Houten Vloeren Aanbieding Nergens Goedkoper | Eerlijke prijzen voor iedereen!

Houten Vloeren Aanbieding

Een moment van bezinning!

Wat moeten wij u nu aanbieden voor € 4,95/m2 ???

Houten Vloeren Aanbieding Nergens Goedkoper

dromenDit soort lokkertjes zijn leuk maar toch heel vaak een balon met hete lucht. Allereerst let op want in de meeste gevallen is een aanbieding als deze exclusief BTW en BTW is in Nederland 19%. De aanbieding die u moet betalen is dan € 5,89/m2. Ten tweede, bel eerst of ze het ook echt hebben, want opschrijven of echt hebben is een wereld van verschil of is het toch net uitverkocht of komt het over 2 maanden.........

Wij willen het u en onszelf niet aandoen een product te produceren wat nog net als vloerdeel kan worden verkocht. Het spreekwoord is niet voor niets, goedkoop is duurkoop. In alle eerlijkheid en openheid, Bax Houthandel is niet in staat iets verantwoords te produceren voor een bedrag van € 4,95 exclusief de BTW wat het predicaat HOUTEN VLOER mag dragen. De meeste dromen zijn bedrog, een mooi liedje, en vaak ook werkelijkheid.

Wel kunnen wij u een laminaat aanbieden, houdt er wel rekening mee dat er snel krassen op komen en dat deze niet herstelbaar zijn. Kijk maar eens als zo'n vloer er 1 jaar in ligt. Men heeft het spreekwoord niets voor niets in het leven geroepen. Het is allemaal in de marge en eigenlijk niet echt een aanrader.

Van 79,98 voor 19,98!!!  alleen deze week, slechts 100.000 m2 op voorraad......

Er zijn handelaren in het land die van alles roepen om u maar die ene rit te laten maken. Van € 39,98 voor 7,98 jawel, vaak weer prijzen exclusief BTW dus is het geen 7,98 maar 9,50 of

van € 89,98 voor 21, 98 (inclusief is dat 26,15) en helaas kunnen wij u nog veel meer voorbeelden geven van dit soort marketing acties. Blijkbaar verkoopt men eerst iets voor € 90/m2 en later voor zo'n 75% minder. Niet echt geloofwaardig toch??!!

De vloeren van Bax Houthandel BV zijn nooit 89,98 of 60,50 of überhaupt duur, de vergelijkbare voordelige vloeren in onze Smart life budget lamel lijn vindt u bij ons voor exclusief BTW voor:

€  16,76/m2

€  19,29/m2

€  24,33/m2

Eerlijke prijzen die niet alleen vandaag gelden of alleen bij een uitverkoop of speciale aanbieding.

DIT ZIJN GEWOON ONZE PRIJZEN, deze kunnen best in een kleine marge fluctueren maar niet meer dan dat.

Bax houthandel houdt het straight en simpel:

Wij als fabriek hebben altijd een scherpe prijs en deze staat wel in verhouding tot een minimale kwaliteit. Zo werken wij met lamelparket louter met multiplex die watervast is verlijmd en leveren wij geen lamelparket die opgebouwd zijn uit vuren latjes of vlokken plaat of ieder ander inferieur materiaal of een heel dun (5 tot 8mm) multiplex wat niet watervast is.

Zet het zelf maar eens goed op een rijtje en kijk eens op de pagina Productvergelijk.

lamelparket mooi parketHoudt de Aanbiedingen budget lamel , Aanbiedingen lamelparket , Aanbiedingen houten vloeren goed in de gaten, zo nu en dan produceren wij een afwijkende breedte maat die nog voordeliger wordt aangeboden.

Bax Houthandel, houten vloeren engineers maakt niet gebruik van bovenstaande lokkertjes. Wij zijn als geheel meer dan verleidelijk!! 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten