Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

 

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

Medium Afwerken Houten Vloeren | Licht gerookte Houten Vloeren | Overzicht

Medium Afwerken Houten Vloeren

Medium houten vloeren, niet licht en niet donker, laten we het maar medium noemen. Hierin zijn heel veel mogelijkheden. Wat is de doelstelling? Hieronder willen wij u graag laten proeven wat er qua technieken bij ons allemaal kan. In onze filiaal showrooms gaat u nog veel meer zien!

 

 

 

lichte houten vloeren

Cera grey, een speciale behandeling waarin een karakteristieke ondertoon in het hout wordt opgeroepen. De finishing is met zacht grijs. Deze vloer is standaard afgewerkt met een topcoat.

 

metallic houten vloeren

Medium smoke spark, een licht gerookte vloer, geborsteld en met een fijn verdeelde aluminium finishing behandeld. De nerf is grijs en door de combinatie met metaal krijgt men levend grijs.

 

licht grijze houten vloeren

Oxidatief grijs met een licht gerookte basis. een vloer die met gevoel voor detail wordt behandeld met een zacht grijze touche. Bij voorkeur laten afleveren met een beschermende topcoat ter verlenging van de levensduur van het licht roken en aangebrachte grijs.

 

mist witte houten vloeren

Medium smoke mist, een recept waarbij ook hier het licht roken centraal staat en er een aparte steun finish is aangebracht om de tonen te koelen.

 

licht gerookte houten vloeren met white wash

Oxidatief wit en licht roken,  een traditioneel licht gerookte vloer met een volle white wash finish. Machinaal aangebracht waardoor de white wash goed diep in de plank ligt.

 

geborstelde licht gerookte white wash houten vloeren

Oxidatief wit en licht roken,  een geborstelde en licht gerookte vloer met een volle white wash finish. Het nerf accent is hier meer zichtbaar door het borstelen.

 

Grijze houten vloeren

Oase grey, de oase toon wordt vanuit het hout verkregen. De finish is met een grey wash.

 

Oase sand houten vloeren

Oase sand, een karamel, sand effect met een licht nerf accent. Door deze receptuur worden natuurlijke tonen behouden.

 

donker grijze houten vloeren

Oxidatief Grijs, deze speciale Sparky toon wordt machinaal aangebracht. Door de polijst techniek ontstaan de zacht grijs tonen langs de donker geaccentueerde nerf.

 

Verouderde houten vloeren


Shade star 10, een fraaie verouderde en geborstelde vloer. Grijs en toch door het natuurlijk verouder proces echte originele oude hout tonen. Een stukje vakmanschap.

 

brons metaal houten vloeren

Sundown bronze, een recept, natuurlijke houttonen verkregen door modificatie en de nerf ingezet met brons. Een licht contrast tussen hout en nerf. Door het brons krijgt de vloer een zeer levendige uitstraling. Bedenk maar eens wat dit doet met avondlicht.

 

lichte houten vloeren

Sundown fog, niet zo maar een kleur, een zilte uitstraling volgens een mooi recept. Planken zijn nooit hetzelfde maar hebben wel die specifieke gemene deler.

 

sundown mist houten vloeren

Sundown mist, binnen de sundown range hebben wij de mogelijkheid om de ondertoon te sturen in een aantal richtingen. Hier ziet u een voorbeeld met een zachte white wash procedure.

 

Sundown nature houten vloeren

Sundown nature, het recept van een vloer die niet geel en niet bruin is. Een pallet aan echte hout tonen wordt opgeroepen door een speciale techniek en deze werken we af met een topcoat.

 

teak kleur houten vloeren

Teak finish, een licht warme toon, niet overheersend maar wel lekker aanwezig.

 

verouderde grijs houten vloeren


Verouderd grijs, een getrommelde vloer met een zacht grijze uitstraling. Tussen het trommelen en de grijze finish hebben wij nog een speciale techniek om het hout een lekker verouderde toon mee te geven. Een heerlijk leefbare vloer.

 

Mild grijze houten vloeren

Soft 50 grey wash, een mooie zilte vloer met een zacht grijs karakter. Om deze te behouden bij voorkeur laten behandelen met een topcoat.

 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten