Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

MKB OK keurmerk

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

Houten vloeren | Alle Bax vloeren

 

Houten vloeren

Bax Houthandel heeft een houten vloeren productie in het hoofd filiaal in Barneveld. Uw  vloer wordt in eigen beheer gemaakt en door eigen personeel geïnstalleerd, wij beheren het proces van begin tot het einde. De houten vloer wordt door het uitsluiten van tussenhandel voordelig aan u geleverd.

houten vloeren productie

 

Eigenlijk zijn alle mogelijke varianten hout die worden geïnstalleerd op een vloer een verzamelnaam voor alle soorten vloeren die van hout worden gemaakt. Daarom zijn er meerdere typen in de loop der jaren gemaakt, met ieder zijn eigen specifieke karakter en doelstelling. Zie daar als aankoper maar eens wijs uit te worden.

U vindt op deze pagina een totaal overzicht van de soorten houten vloeren die wij hebben en een aantal zeer belangrijke basis zaken.

bax houten vloeren portfolioBij de keuze van een houtenvloer komen best nog wat kijken:

- Natuurlijk is de houtsoort van belang en welke selectie knoesten van toepassing moet zijn. Daarbij komen de technische aspecten zoals:
- Keuze uit massief hout of juist lamel parket of parket delen.
- Is er vloerverwarming, zijn er onder buren,
- Wat is de opbouw van de ondergrond, beton, hout of anders.
- En...wat wilt u eraan uitgeven?

 

houten vloeren, alle producten op een rijtje.

 

In dit overzicht met houten vloeren treft u de hoofdgroepen die wij in ons assortiment hebben aangebracht. Kijk maar eens rond en laat u door ons informeren in de showroom of stel vragen op onze chat box aan de linkerzijde van deze pagina.

 

budget-lamelparket lamelparket vloeren-showroom
Budget lamelparket Lamelparket Klik hier voor onze showroom
brede-planken-vloeren eiken-vloer massief-houten-vloer
Brede planken Eiken vloer Massief houten vloer
laminaat parketvloer vloeren overzicht
 Laminaat Parketvloer  4 filialen, De productie is in Barneveld

 

 

Welke houten vloer?, een korte samenvatting


Het lamel parket een slim technisch concept.

Mits we de klasse hebben die gemaakt is van multiplex en niet die van houten latjes, dit is echt een lagere kwaliteit.

Smartlife lamelparketSmart life lamel-parket, slimme vloeren van echt hout va €17,50 / m2.

Een product groep waar u niet veel voor betaald en toch een verantwoorde kwaliteit krijgt.

Deze 14 mm dikke vloer zijn opgebouwd uit 12 mm water vast multiplex met daarop een top laag van massief hout van 2,5 of 1,5 mm. Dit heet een 2 laag lamelparket. Er zijn ook 3 laag systemen in de markt. De 2 laag is veel beter, lees kwaliteit 2-3-laag.

longlife-lamelparketLamelparket, de alleskunner, vanaf € 36,95 / m2.

Een product groep met een hogere kwaliteit in vergelijk met Smart Life producten. Deze planken kunnen in nieuw bouw huizen en mogen we rustig op vloerverwarming installeren. Lamel parket als vloer heeft zeer veel mogelijkheden.

Van eiken tot en met 35 cm breed, tot keuze uit verouderde vloeren of een 20 tal andere houtsoorten.

 

Massief Houten vloer.

Solidlife-massief-houten-vloer20 mm dik echt hout, zoals al eeuwen wordt toegepast. Als u de werking accepteert of beheert, zie het artikel: luchtbevochtiger heeft u een vloer voor het leven.

Massieve vloeren zijn er in een breed scala aan eiken. Daarnaast is er een groot assortiment verouderde vloeren en heeft u keuze uit nog eens rond 20 andere hout soorten.

 

Parketvloer, visgraat of blok.

classiclife-parketvloerClassic life parketvloer,  klassiek of met een moderne knipoog, u mag het zeggen. een breed visgraat in een lamel uitvoering of een stroken vloeren in lange delen al dan niet verouderd of in patroon gelegd zoals visgraat, vlecht- of blok vloer.

U heeft de keuze uit lamel-parket of massief hout.

Bax Houthandel heeft een rijk assortiment aan houtsoorten klik maar eens op het icoon houtsoorten, mocht u interesse hebben in een houtsoort die niet standaard bij ons in de lijst staat, dan kunt u deze bij ons aanvragen. Wij kunnen ook kleinere partijen hout inkopen en deze bewerken in een massief planken vloer of juist een lamel parket. Dat is het voordeel als je bij een productie bedrijf koopt.

Voor wat diep gaande technische zaken vindt u icoontjes, verder is het raadzaam de button: veel gestelde vragen (FAQ's) te lezen, zo verzamelt u nuttige informatie. Helaas is het zo dat niet ieder bedrijf dezelfde informatie geeft, dat is voor een klant best frustrerend. Bedenk dat informatie een achtergrond heeft op basis van kennis en ervaring. Verschillende info hoeft niet slecht te zijn als we kunnen achterhalen waarom men dit zegt. Probeer de informatie te begrijpen en gebruik het gezonde verstand, in de regel komt het dan wel goed.

 

houten vloeren, en nuttige informatie

 

technische info vloeren en hout houtsoort veel-gestelde-vragen
Technische info hout Beschikbare houtsoorten Veel gestelde vragen over vloeren

 

 

Prijzen en Aanbiedingen.

 Voor de prijzen en aanbiedingen kies hier uw mogelijkheden:

 

aanbiedingen planken vloeren houtprijzen vloer-installatie Laminaat
Aanbiedingen Prijzen Prijzen installeren Laminaat

 

 

Bekijk de Bax vloeren in 1 van onze 4 vestigingen

 

Bax houthandel vestigingen
Vestigingen Bax Houthandel

 U vindt ons in Nederland in de plaatsen,

Amsterdam

Utrecht

Zoetermeer

Barneveld

 Zie de openingstijden en een route beschrijving op iedere filiaal pagina.

Een houten vloer en garantie.

Garantie is een mooi woord, het gaat erom wat het inhoudelijk is. Bij een ieder heeft u garantie onder normale leef conditie. Ook bij ons. Eigenlijk is dat niet helemaal eerlijk voor u omdat problemen met een houten vloer meestal ontstaan buiten de normale leef conditie. Met hout draait alles om vocht. Hout wordt gedroogd voor ons klimaat met een gemiddelde luchtvochtigheid wat zich bevindt tussen 45% en 65% . De winter van 2009 en 2010, de koudste in 14 jaren brengt u zeer zwaar buiten de normale leef conditie. Sta dan niet raar te kijken dat massief hout  gaat krimpen en u kieren krijgt of erger gaat vervormen. In deze periodes hebben we lucht vocht gehad onder 30%. En wat doet hout dan? juist, zijn water afgeven en krimpen. Zelfs kleine scheurtjes kunnen ontstaan. Een hout product kan niet tegen te droog. Te nat is ook niet goed, zeker bij massieve hout. Lamelparket heeft hier gelukkig minder moeite mee. lees het artikel lamellenpakket.

Om problemen met ieder type houten vloer te voorkomen is er slechts 1 aandachtspunt en dat is lucht vochtigheid. deze is simpel te beheren met een goede luchtbevochtiger.

 

 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten