Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

 

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

Houten Vloer Leggen | Installatie van Houten Vloer

Houten Vloer Leggen

 

Onder installatie treft u ook de arbeid die leveren op andere onderdelen gerelateerd zijn aan het gebruik van planken, waaronder traprenovatie en het schuren van vloeren.

Het houten vloer leggen kent verschillende technieken en binnen houten vloeren worden verschillende typen gebruikt. Onder houten vloer leggen treft u de verschillende opties aan.

 

Houten Vloer Leggen. Inclusief btw.

installatie houten vloeren

 

Het houten vloer leggen is een klus die bepaald of de vloer er uiteindelijk mooi bij ligt of toch net niet. Dit kan het verschil zijn tussen zelf leggen of laten leggen.

Bax Houthandel heeft verschillende installatie teams die ook bij Bax Houthandel werken. Wij gebruiken louter eigen personeel en geven de klus niet aan een ZZP of freelancer. Wij zouden u daarmee mogelijk tekort doen.

Naast het houten vloer leggen, is het schuren van vloeren en zeker ook het opnieuw afwerken hiervan is een speciale klus. Vele decoren die wij hebben zijn toepasbaar na het schuren van de vloer helaas niet alle. Wij maken ontwerpen die echt plank voor plank in onze machinale afwerk straat behandeld dienen te worden..

schuren houten vloeren

Het renoveren van trappen kan met behulp van planken die ook voor houten vloeren gebruikt kunnen worden. Het installeren van de planken maakt het tot een traprenovatie. Onder traprenovatie vindt u de installatie opties terug en wat voor materialen gebruikt kunnen worden.

traprenovatie

 

Houten Vloeren Leggen. Alles in 1 keer

Het houten vloeren leggen en de traprenovatie maakt het tot een klus die wij in 1 maal kunnen uitvoeren. Dat geldt ook voor een uitbouw, het aan leggen van een bestaande vloer die daarna in zijn geheel geschuurd dient te worden en te worden voorzien van een afwerking.

Wij maken offertes waarbij per onderdeel is aangegeven wat iets kost.

 

 

 

 

 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten