Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

MKB OK keurmerk

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

houten vloeren Amsterdam| Baxhouthandel

Houten Vloeren Amsterdam

Ebony oxidatieve olie op select rustiek Europees eiken, breedte 23cm.

Houten vloeren Amsterdam

heeft voor dit prachtige hout, Europees select rustiek eiken, bewerkt met Ebony oxidatieve olie van 23 cm breed gekozen. Dit omdat hierdoor de woning een mooi donker en warm gevoel kan overbrengen.

houten vloeren Amsterdam

Als installatie methode in deze mooie grachtenpand, is voor deze kamer gekozen om de houten vloer blind te nagelen direct op de bestaande houten vloer. Dit zorgt ervoor dat het bekende krakende vloer blijft bestaan, en door tussen de oude en nieuwe vloer een damp werende folie te plaatsen, voorkom je het hout op hout contact. Had houten vloeren Amsterdam hier voor een ander installatie techniek gekozen, wat natuurlijk mogelijk is, dan had je het gekraak verloren. En juist dat gekraak in die oude grachten panden maakt de woning nostalgisch. Om dicht bij het nostalgische te blijven heeft houten vloeren Amsterdam de plinten rondom de kamer in de kleur meegenomen als de vloer. Zo behoud je ook het contrast van vloer en muur het grootst, waardoor de vloer mooi zijn uitwerking krijgt. Als interieur is hier door houten vloeren Amsterdam niet gegaan voor donker, dit om te voorkomen dat de kamer te donker wordt. Daarom is hier juist gekozen voor lichte kleuren, zoals een wit bankstel met een gebroken wit wandmeubel waar de mooie flatscreen in kan. Op deze manier mixed houten vloeren Amsterdam klassiek met modern. Door zijn klassieke vloer en moderne meubels. Had hier ook de meubels door houten vloeren Amsterdam klassiek gelaten, dan was de nadruk niet meer op de vloer gehouden. Door de breedte van de plank, creëer je die klassieke look en krijg je dat nostalgische gevoel.  Deze vloer is met een oxidatieve Ebony olie bewerkt. Oxidatieve olie betekend een matte olie die op kleur kan worden gemaakt. Het hout wordt goed waterafstotend echter bij alle deze olie soorten die in de markt verkrijgbaar zijn blijft de porie van het hout openstaan. Hierdoor kan vuil rest en water wel intrekken. Onderhoud is met een goede reiniger (Sparky Power Cleaner) en een goede onderhoudsolie. Al deze informatie is van belang om de kwaliteit te waarborgen, met de juiste manier van behandelen en onderhouden van de vloer, verleng je de levensduur van je vloer. Hier handelt houten vloeren Amsterdam aaltijd naar, zodat je de kwaliteit blijft zien van de vloer. Ook de juiste manier van spelen met de lichtinval is van belang om de vloer optimaal naar voren te laten komen. In heel veel grachten panden heb je hele hoge en grote ramen. Door de lichtinval wat te verminderen heeft houten vloeren Amsterdam voor de ramen plafond vitrages gehangen. Dit zorgt ervoor dat er altijd de juiste hoeveelheid licht binnen valt, waardoor je de vloer mooi kan laten oplichten. Voor in de avond is hier niet voor gordijnen gekozen, dit omdat de kamer dan gelijk zo donker wordt. Maar hier is voor sfeer verlichting gekozen en met gebruik dan dimmers, kun je altijd je licht persoonlijk instellen.

Houten vloeren Amsterdam vind u:

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

 Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.

Uw houten vloer, lamelparket,  visgraat parket en laminaat in Amsterdam Noord.

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten