Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

 

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

houten vloeren Amsterdam| Baxhouthandel

Houten Vloeren Amsterdam

Overweegt u te kiezen voor een van onze houten vloeren in Amsterdam? Dan is de keuze voor dit prachtige eikenhout geen slechte keuze! Op de foto ziet u een houten vloer, Europees select rustiek eiken, bewerkt met Ebony oxidatieve olie van 23 centimeter breed. Deze vloer zorgt ervoor dat uw woning een mooie donker en warm gevoel overbrengt.

houten vloeren Amsterdam

Installatie houten vloeren Amsterdam

Bax Houthandel installeert houten vloeren in Amsterdam op verschillende manieren, afhankelijk van uw woning en de vloer. Bovenstaande vloer ligt in een mooi grachtenpand. Als installatiemethode is daarom gekozen om de houten vloer blind te nagelen direct op de bestaande houten vloer. Dit zorgt ervoor dat het bekende van een krakende houten vloer blijft bestaan. Door tussen de oude en nieuwe vloer een dampwerende folie te plaatsen, voorkomen we hout op hout contact. Kiest u voor een andere installatietechniek (wat natuurlijk ook mogelijk is), dan had je het gekraak verloren. En juist dat gekraak in die oude grachtenpanden zorgt voor een nostalgische sfeer in de woning. Om dicht bij dit nostalgische gevoel te blijven, heeft Bax Houthandel de plinten rondom de kamer in dezelfde kleur als de vloer uitgevoerd. Op die manier is het contrast tussen de vloer en de muur het grootst, waardoor de vloer volledig tot zijn recht komt.

Interieur

Voor het interieur heeft Bax Houthandel juist gekozen voor lichte kleuren, zoals een wit bankstel met een gebroken wit wandmeubel waar de mooie flatscreen in kan. Op deze manier combineert Bax Houthandel klassiek met modern: een klassieke vloer met moderne meubels. Juist door te kiezen voor moderne meubels, valt de klassieke vloer extra op. Door de breedte van de plank, creëer je die klassieke look en krijg je dat nostalgische gevoel.

Bewerking houten vloer

Deze vloer is met een oxidatieve Ebony olie bewerkt. Oxidatieve olie betekent een matte olie die op kleur wordt gemaakt. Het hout wordt door bewerking met deze olie waterafstotend. Let op: bij alle oliesoorten verkrijgbaar in de markt, blijft de porie van het hout openstaan. Hierdoor kunnen vuil en water wel in het hout intrekken. Daarom is het belangrijk dat u goed en regelmatig uw houten vloer verzorgt met een goede reiniger (Sparky Power Cleaner) en een goede onderhoudsolie. Op die manier waarborg je de kwaliteit van de houten vloer. Door de juiste manier van behandelen en onderhouden van de vloer, verleng je de levensduur van de vloer. Dat is een van de dingen die bij Bax Houthandel voorop staat, zodat de kwaliteit van de vloer zichtbaar blijft. Ook de juiste manier van spelen met de lichtinval is van belang om de vloer optimaal te laten shinen. In heel veel grachtenpanden heb je hele hoge en grote ramen. Om de lichtinval te beperken heeft Bax Houthandel vitrages opgehangen voor de ramen van het plafond. Dit zorgt ervoor dat er altijd de juiste hoeveelheid licht binnenvalt, waardoor de vloer mooi oplicht. Er is niet voor gordijnen gekozen zodat de kamer als de avond valt gelijkmatiger donker wordt. In plaats van gordijnen is er gekozen voor sfeerverlichting. Door te kiezen voor dimmers, kun je altijd je licht persoonlijk instellen.

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

 Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Vul uw adres in op de onderstaande kaart en u navigeert direct naar onze vestiging in Amsterdam.

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten