Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

MKB OK keurmerk

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

houten vloeren Apeldoorn| Baxhouthandel

Houten vloeren Apeldoorn

 Deze eiken vloer in 23 cm breed, heeft een zeer zacht bruine ondergrond afgewerkt met een white wash

 

Houten Vloeren Apeldoorn,

heeft in deze nieuwbouw woinng gekozen voor een zeer zacht bruine ondergrond.Dit design heet oase sahara. De selectie bevat minder knoesten dan select rustiek en iets meer knoesten dan OS. Deze grading is OS mix. Doordat deze vloer is door gelegd naar de keuken, is deze vloer afgewerkt met een Sparky topcoat.

houten-vloeren-apeldoorn

 

Doordat de woning beschikt over een ruime achtertuin, en doordat de meeste lichtinval vanuit de achtertuin komt, hebben wij gekozen om de vloer in de looprichting te leggen. Hierdoor behoud je de lengte van de woning en krijgt de woning een ruimer aanzicht.
De lichtinval die via de achter kamer en de keuken binnenkomt kan je personaliseren door in de keuken luxaflex op te hangen en in de achter-kamer vitrages en gordijnen te gebruiken. Deze vloer toont heel mooi met de juiste lichtinval, hier probeert houten vloeren Apeldoorn  zoveel mogelijk rekening mee te houden. Om de houten vloer een mooi contrast te geven ten opzichten van de muren heeft Bax Houthandel gebruik gemaakt van witte MDF plinten.
Als installatie methode is gekozen om de vloer direct te lijmen op de ondervloer, in dit geval beton. Dit betekend dat de vloer stabiel ligt en ook dat je bij verhuizing de vloer niet mee kan nemen. Het feit dat men de vloer minder makkelijk kan herstellen heeft men voor lief genomen. In dit geval is hier voor gekozen omdat de ondergrond egaal genoeg was om dit te doen, had de ondergrond niet egaal genoeg geweest dan had houten vloeren Apeldoorn voor een zwevende vloer kunnen kiezen of de vloer laten egaliseren.
Als interieur is rekening gehouden hoe de vloer gebruikt gaat worden, en omdat het hier om een jong gezin gaat, heeft men voor makkelijke meubels gekozen. Als bankstel is er voor een lederen zwarte bankstel met een glazen salontafel. Door het glas oogt de de kamer ruim, en behoud je de ruimtelijke kracht. Om hier gebruik te maken van een voor- en achterkamer hebben wij de eettafel aan de achterzijde van het huis geplaatst, dicht bij de keuken. Hier kunnen met gemak 6 mensen zitten.
Door in de keuken gebruik te maken van vaste vitrage die halverwege het raam zitten heb je een gedoseerde lichtinval kunnen creëren.
Als afwerking van het sahara design  is hier door houten vloeren Apeldoorn gekozen voor Sparky topcoat, dit omdat de vloer dus door gelegd is naar de keuken en waar dus gekookt en geknoeid mag worden. Door deze topcoat is de vloer beschermd tegen vuil en vocht, wat weer ideaal maakt voor een jong gezin. Binnen de sahara lijn zijn alle vloeren stnadaard met topcoat behandeld.
Hadden we hier een andere afwerking gekozen dan zou dat de levensduur van de vloer echt in het nadeel beïnvloed worden. De levensduur van een vloer is heel erg afhankelijk van de juiste manier van afwerking en onderhoud.

Houten Vloeren Apeldoorn vind u:

voor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Barneveld

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.n

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

 GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

 

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.

 

 

De Bax Houten vloer, lamelparket, budget lamel parket, visgraat parket en laminaat in Barneveld

 

 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten