Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

MKB OK keurmerk

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

houten vloeren Rotterdam| Bax Houthandel

 

 

Houten Vloeren Rotterdam

Deze 21 cm brede Europees eiken vloer met grading OS is afgewerkt in wit 50 olie.

 

Houten vloeren Rotterdam,

Bax Houthandel heeft de houten vloer een mooie zachte whitewash gegeven, hierdoor blijft een deel van zijn originele eiken tonen zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat je een zacht contrast krijgt tussen de vloer en wanden. Dat zorgt ervoor dat de ruimte groot wordt en tegelijk zacht koel, men had ook donkere plinten kunnen gebruiken, maar dat heeft als nadeel in dit geval, dat de muren te statisch worden, waardoor er afstand tussen de muren en de vloer komt.

 

 

houten vloeren Rotterdam

 

Deze 19mm dikke vloer is direct verlijmd, wat betekend dat je geen gebruikt maakt van ondervloeren, maar direct op het beton lijmt. Mede omdat de vloer voorzien is van vloerverwarming.

Om optimaal gebruik te maken van de ruimte van de kamer, is er voor gekozen om de vloer in de lengte neer te leggen. Juist door deze manier oogt de keuken gelijk ruimer dan voorheen. Om weerkaatsing op het aanrechtblad te voorkomen van het licht, zal men het onderste deel van het keukenraam voorzien van een lichte kleur vitrage. Dit heeft als gevolg dat de ruimte ruim verlicht blijft. Omdat het hier betreft om een open keuken, heeft men besloten om de vloer door te leggen. Juist door de surroundings licht van kleur te behouden, springt de iets donkere kleur van de eiken houten vloer er mooi uit waardoor de zachte white wash tint toch heel mooi bij elkaar past.

De loop- en zicht richting en de richting van de planken lopen in dit project synchroon, dat is eigenlijk wel het meest ideaal voor een kamer.

Omdat het hier een ruimte betreft waar zich ook een keuken bevind, waar dus gekookt gaat worden, is de afwerking van hoog belang. Daarom is er gekozen voor een Sparky topcoat. Wat betekend dat het nat mag worden en makkelijk schoon gemaakt kan worden, en het snel vuil worden van de houten vloer voorkomen kan worden.  Houten vloeren Rotterdam heeft gekozen voor een glazen eettafel met een RVS constructie, doordat het van glas is, behoud je het gevoel van ruimte te hebben. Er heeft men gekozen voor eet-stoelen met wit lederen zitting, ook weer om de ruimte vast te blijven houden, waardoor de whitewash van de vloer mooi tot uiting komt. Door kleine accessoires te gebruiken aan de muren behoud je ruimte lekker ruim. Houten vloeren Rotterdam heeft fleurige bloemen voor op tafel bedacht, ook zal men gebruik maken van kamerplanten, zodat de vloer blijft opvallen.

 

Houten Vloeren Rotterdam kunt u vinden:

 

 

Adres:
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

 

 Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.

Routeplanner naar onze vestiging:

 

Voor een uitgebreide route beschrijving zie vestiging Zoetermeer

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten