Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

MKB OK keurmerk

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

houten vloeren Utrecht | Baxhouthandel

Houten Vloeren Utrecht

Voor voordelige houten vloeren in Utrecht kunt u terecht bij Bax Houthandel. Bent u gecharmeerd van de eiken vloer en bent u aan het overwegen om een eiken vloer aan te schaffen? Laat u dan inspireren door onderstaande teak oxidatieve olie op Europees eiken van 17 centimeter brede planken in OS- mix.

houten vloeren Utrecht

Houten vloeren Utrecht van Bax Houthandel

Houten vloeren in Utrecht van Bax Houthandel ziet u veel in de binnenstad van deze stad. Op de foto in deze gezellige woning is de vloer zwevend geïnstalleerd. Dit betekent dat er eerst een ondervloer wordt gelegd en daarna wordt de nieuwe vloer aan de mes- en voeg- zijde verlijmd. Deze methode is gekozen om de isolatie van de folie die eerst geplaatst wordt optimaal te gebruiken.
Ondervloer
Als beste ondervloer kan hier Isogold folie gebruikt worden. De reden is dat deze folie een hoge isolatiewaarde heeft. Bovendien zorgt deze ondervloer ook voor vochtbescherming. Dat komt zeker van pas in de binnenstad, want in veel van de woningen die je daar vindt, zit vocht. Door de planken in de lengte te leggen zorgt Bax Houthandel ervoor dat de kamer iets ruimer oogt dan de werkelijkheid. Dit staat bekend als visuele technieken. Ook het doorleggen van de vloer, zoals u kunt zien op de foto behoort tot deze visuele techniek. Hier is de vloer doorgelegd naar de hal, zodat het allemaal mooi bij elkaar past en in elkaar overloopt. Om de vloer nog meer zijn aandacht te geven heeft Bax Houthandel de plint dun en in de kleur van de vloer gelaten. Hierdoor oogt de vloer groter.

Interieur

Als interieur is hier gekozen voor een moderne touch, daarom is er gebruik gemaakt van veel zwart. Het bankstel is zalmroze, dus door ook de stoelen in zalmroze te laten uitvoeren in combinatie met de eiken vloer waant u zich weer helemaal terug in de jaren ‘80! Dit gaat tegenwoordig door als modern. De vloer leent zich bovendien uitstekend voor deze stijl. Het licht dat binnenvalt via de keuken is zo sterk, Bax Houthandel ervoor gekozen heeft om het licht te halveren door een rolgordijn op te hangen. Te veel licht kaatst namelijk te veel door de kamer. Hierdoor komt de vloer niet tot zijn recht. U ziet het, ook hier houdt Bax Houthandel rekening mee.
Afwerking vloer
Als afwerking is hier een teak oxidatieve olie gebruikt op een Europese eiken vloer. Een oxidatieve olie is een matte olie die op kleur kan worden gemaakt. Het hout wordt hierdoor waterafstotend. Bij al deze oliesoorten die op de markt verkrijgbaar zijn, blijft de porie van het hout openstaan. Hierdoor kan vuil en water wel intrekken. Onderhoud met een goede reiniger (Sparky Power Cleaner) en een goede onderhoudsolie is dus ook zeer belangrijk.

Locatie Bax Houthandel Utrecht

Europalaan 99a
3526 KP UTRECHT
Tel: 030-290 15 95 of 0342-420 880
Fax: 0342-422 566
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden 

Maandag van 13.00h t/m 17.30h
Dinsdag t/m vrijdag van 9.30h t/m 17.30h

Zaterdag: 9.30h t/m 17.00h

 

Ga richting Utrecht en houdt de A12 aan en volg de borden jaarbeurs. Neem afslag 17, kanaleneiland en gaat richting de jaarbeurs. U ziet vrijwel direct de woonboulevard liggen en aan het front ziet u, Carpet right en daarnaast Bax Houthandel.

Ga de woonboulevard op en parkeer uw auto.

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Utrecht.

 

Routebeschrijving:

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Utrecht.

 

 

 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten