Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamel vloeren Lamelparket vloeren Houten vloeren massief Laminaat vloeren MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

bax-houthandel-team-new
bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

Bax Business Card

Bax vloeren business card

Zoeken
Aanvraag nieuwsbrief
Waarom Bax Houthandel

MKB OK keurmerk

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Houten Vloeren Offerte

offerte-aanvraag-houten-vloeren

Showroom houten vloeren

houten-vloer-en-lamelparket

Houten Vloeren Brochures

bax houten vloeren brochureAfdrukken

houten vloeren Utrecht | Baxhouthandel

Houten Vloeren Utrecht

Teak oxidatieve olie op Europees eiken 17 cm, os-mix

Houten vloeren Utrecht

wil hier duidelijk laten zien wat een teak oxidatieve olie op een Europees eiken vloer doet van 17 cm brede planken in OS- mix.

houten vloeren Utrecht

In deze gezellige woning die je in de binnenstad van het oude Utrecht veel ziet, heeft houten vloeren Utrecht hier de vloer zwevend geïstalleerd. Dit betekend dat er eerst door houten vloerenUtrecht een ondervloer wordt gelegd en daarna wordt de nieuwe vloer aan de mes- en voeg- zijde verlijmd. Deze methode is gekozen om het isolatie die de folie die eerst geplaatst wordt optimaal te gebruiken. Als beste ondervloer kan hier Isogold folie gebruikt worden, dit omdat deze een hoog isolatie waarde geven. Buiten dat feit verzorgt deze ondervloer ook een bescherming tegen vocht, want in veel van die binnenstad woningen heb je veel vocht. Door de planken in de lengte te leggen zorgt houten vloeren Utrecht  ervoor dat de kamer iets ruimer oogt dan de werkelijkheid. Dit noemen ze visuele technieken. Wat ook tot die techniek behoort is het door leggen van de vloer, wat hier dus ook gedaan is. Hier is de vloer door gelegd naar de hal, zodat het allemaal bij elkaar past en hoort. Om de vloer nog meer zijn aandacht te geven heeft houten vloeren Utrecht de plint dun en in de kleur van de vloer gelaten, dit zorgt ervoor dat de vloer nog groter lijkt.  Als interieur is hier gekozen voor een moderne touch, dus veel zwart. Doordat houten vloeren Utrecht de bankstel zalm roze te doen krijg je al een aparte sfeer, maak die dan af met een bijpassend eettafel en wederom zalm roze stoel, en je waant je terug in de eighties, wat dus tegenwoordig weer doorgaat als modern. De vloer leent zich uitstekend voor deze stijl. Het licht wat binnen valt via de keuken is zo sterk, dat houten vloeren Utrecht er voor gekozen heeft om dat te halveren door een rolgordijn ervoor te hangen. Te veel licht kaatst te veel door de kamer waardoor de vloer niet tot zijn recht komt, ook hier houd houten vloeren Utrecht rekening mee.
Als afwerking is hier een teak oxidatieve olie gebruikt op een Europees eiken vloer, een oxidatieve olie is een matte olie die op kleur kan worden gemaakt. Het hout wordt goed waterafstotend echter bij alle deze olie soorten die in de markt verkrijgbaar zijn blijft de porie van het hout openstaan. Hierdoor kan vuil rest en water wel intrekken. Onderhoud is met een goede reiniger (Sparky Power Cleaner) en een goede onderhoudsolie.

Houten Vloeren Utrecht vind u:

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

 Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.

Uw houten vloer, lamelparket,  visgraat parket en laminaat in Amsterdam Noord.Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten