Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

 

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

Houten vloeren Veenendaal | Baxhouthandel

Houten vloeren Veenendaal

23 cm OS-mix Europees eiken, donker gerookt en kent een coating met wit50. De vloer is voorzien van een top coat.

 

Houten Vloeren Veenendaal,

heeft door gebruik te maken van deze 23 cm brede OS-mix Europees eiken vloer, een klassiek uiterlijk gegeven, omdat het donker gerookt is met een coating van wit50, zorgt het ervoor dat het niet gelijk heel donker wordt.
Had hier bijvoorbeeld witte vloerdelen gebruikt dan werd het een klinisch geheel, wat niet de bedoeling is geweest hier, ook hier houdt houten vloeren Veenendaal rekening mee.

 

houten vloeren Veenendaal

Door hier een zwevende installatie techniek te gebruiken, zorgen wij ervoor dat er per woning goed gekeken wordt naar de situatie. Een zwevende installatie techniek betekend dat er eerst een ondervloer gelegd word, waarna de uiteindelijke vloer aan de mes en voeg zijde verlijmd zal worden. Met deze methode maak je gebruik dus van een ondervloer, ook deze wordt zorgvuldig door Bax Houthandel uitgekozen. Hier is gekozen voor Isogold, deze verminderd het geluid hinder met 10dB en heeft een hoge isolatie waarde. Aangezien het hier om een boven verdieping gaat is hier goed naar gekeken. Om hier op de juiste manier gebruik te maken van de lichtinval, hebben wij hier geen gebruik gemaakt van rolgordijnen of Luxaflex. Dit is gedaan om dat die het licht tegen houden en in dit geval zijn er weinig ramen in de keuken, dus is het tegen houden van licht het omgekeerde van wat Bax Houthandel wil. Houten vloeren Veenendaal heeft grote plinten aan de muren gebruikt om het klassieke idee vast te houden, hierdoor creëer je ook nog een mooi contrast tussen de muren en de vloer.
Om deze prachtige donker gerookte vloer met een wit50 coating te beschermen is er een top coat over gedaan. Dit zorgt ervoor dat de vloer beschermt is tegen vuil en vocht. Hierdoor kun je blijven genieten van de prachtige nerf die op vloer zichtbaar is.
Als interieur is hier door houten vloeren Veenendaal gekeken naar de stijl die men tracht te bereiken, namelijk rust en klassiek. Vandaar dat de eettafel wit is met eiken houten stoelen erom heen, dit zorgt ervoor dat er ruimte is voor 6 man en de stijl gehanteerd blijft. Boven de eettafel is er een witte hanglamp gehangen. Zo zorgen wij er voor dat de hanglampen opgaan met de wanden die ook wit zijn. En houd je de nadruk op de vloer, die ook alle aandacht verdiend.

Houten vloeren Veenendaal vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

voor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Barneveld

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.

De Bax Houten vloer, lamelparket, budget lamel parket, visgraat parket en laminaat in Barneveld

 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten