Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

 

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

houten vloeren Zoetermeer| Baxhouthandel

Houten Vloeren Zoetermeer

Donker gerookt en met white wash wit100 afgewerkte eiken vloer. Breed visgraat 17x85cm

 

Houten vloeren Zoetermeer,

heeft met dit project echt naar de stijl van de woning en de wensen van de klant geluisterd, daarom is er voor deze brede visgraat vloer gekozen, hij is donker gerookt en afgewerkt met whitewash100. Vandaar ook deze prachtige uitstraling. Had hier door houten vloeren Zoetermeer gekozen geweest voor een donkerder vloer dan had ,houten vloeren Zoetermeer, het ruimte gevoel weg gehaald.

houten vloeren Zoetermeer

Voor deze ruimt is er gekozen voor direct op de bestaand vloer blind te nagelen, dit houd in dat er enkel een damp werende folie geplaatst word tussen de bestaande en nieuwe vloer. Dit voorkomt het hout op hout contact. Wat nu wel bewaard bleef door houten vloeren Zoetermeer is het gekraak door de kamer heen. Dit is een wens die door de klant is gesteld om het klassieke gevoel van de woning te behouden. Ook wordt hier rekening mee gehouden uiteraard. Doordat de plinten rondom de vloer in de kleur van de vloer is gedaan, maak je de vloer groter en daardoor creëer je het visuele effect van ruimte. Door de behandeling die de vloer heeft gekregen, krijgt de vloer zijn eigen identiteit, die heel bijzonder is. Om hier nog meer de vloer op te lichten maakt houten vloeren Zoetermeer optimaal gebruik van de lichtinval. Doordat je met verschillende raam partijen te maken heb, is het van groot belang dat houten vloeren Zoetermeer goed daarop in speelt. Vandaar dat er voor de ene raam partij gekozen is voor plafond vitrage en aan de andere kant voor Luxaflex. Dit is met opzet gedaan omdat aan de achter kant het meeste licht naar binnen komt, dus daar is Luxaflex opgehangen, om de lichtinval te doseren. Aan de voorkant daar in tegen komt er minder lichtinval dus heeft houten vloeren Zoetermeer hier de plafond vitrages gehangen zodat er optimale licht binnen kan komen zonder dat je privileges worden aangetast.
Als inrichting is hier voornamelijk lichte meubels gebruikt, zo heeft houten vloeren Zoetermeer een grenen bankstel met salontafel geplaatst en een witte eettafel met daarom heen 6 licht bruine eets stoelen. Hierdoor behoud je de aandacht op de vloer, en met behulp van de juiste sfeer verlichtingen zorgt houten vloeren Zoetermeer er ook in de avond ervoor dat de vloer er mooi uitspringt en de sfeer behouden blijft. Om voor de juiste afwerking te kiezen moet er goed bekekn worden door houten vloeren Zoetermeer waar de vloer het meest voor gebruikt gaat worden. Hier is gekozen voor het uiterlijke van de vloer en daarom is hij donker gerookt en daarna bewerkt met whitewash100. Dit maakt dat houten vloeren Zoetermeer de beste vloer passend bij deze woning heeft gevonden.

Houten vloeren Zoetermeer vind u:

 

Adres:
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

Voor een meer uitgebreide route beschrijving zie vestiging Zoetermeer

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

 Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.

Routeplanner naar onze vestiging:

 

 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten