Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

 Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

 

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

Houten Vloeren Prijzen | Prijslijst houten vloer uit eigen productie

Houten Vloeren Prijzen

De onderstaande buttons wijzen u de weg naar prijzen van onze producten:houten vloeren en lamelparket, laminaat en PVC. Daarnaast treft u prijzen voor installatie en schuren en kunt u het overzicht van alle benodigdheden zien die bij een houten vloer kunnen komen kijken.

Alle prijzen zijn: INCLUSIEF BTW

Houten vloeren prijzen en lamelparket prijzen

prijzen-budgetlamel

Prijzen budget lamelparket. Het totaal overzicht voor hele goedkope vloeren en toch van een degelijke kwaliteit. Allen opgebouwd uit 12mm multiplex met een houten toplaag van 2,5mm of als het echt nog goedkoper moet, van 1,5mm.

prijzen lamelparket en multiplanken

Prijzen lamelparket of multiplanken. Het totaal overzicht van kwaliteit vloeren. Allen opgebouwd uit 15mm multiplex met een houten toplaag van 4mm. Binnen deze categorie treft u ook de hele brede planken tot wel 33 cm breed.

Prijzen massief houten vloeren

Prijzen van massieve houten vloeren. De prijzen van massief eiken houten vloeren en van onze andere houtsoorten. Allen 20mm dik met aan de onderzijde spanningsgroeven. Alles uitgevoerd met rondom mes en voeg.

prijzen visgraat parket

De focus binnen deze productgroep ligt in het brede eiken visgraat en blokvloeren. Alle visgraat en patroonvloeren worden per order specifiek voor u op maat gemaakt. Naast eiken kunt u kiezen uit al onze houtsoorten.

 

Prijzen houten vloeren leggen en schuren

prijzen houten vloeren leggen

Iedere productgroep heeft bij ons zijn eigen legprijs. Zo is de installatie van budget lamelparket goedkoper dan die van een duoplank, als het gaat om houten vloer leggen, vindt u hier alle opties.

Prijzen houten vloeren schuren

Er kan een moment komen waarop u besluit, we schuren de vloer. Als u een vloer van ons heeft die uitgevoerd is met een Sparky Topcoat dan is er de optie om de topcoat opnieuw te laten behandelen zonder dat de hele vloer moet worden kaal geschuurd.

prijzen trap renovatie

De trap stoot borden en traptreden kunnen heel erg mooi van lamelparket of als u wenst van massief hout worden gemaakt. Net als de vloer zijn alle decoren mogelijk.

 

Prijzen laminaat en PVC vloeren

 

Prijzen laminaat vloeren

Een overzicht van de soorten laminaat. Het meest voordelig zijn onze 8mm laminaat planken van het merk, ARROW WOOD. De hoogste huiskamer kwaliteit voor een hele scherpe prijs.

 

Prijzen van alle houten vloeren bijproducten.

 

Prijzen houten vloeren bijproducten

 Aanbiedingen van alle houten vloeren.

 

aanbiedingen alle houten vloeren

Het overzicht van alle aanbiedingen, massief hout, lamelparket planken, budget lamelparket, eiken vloerdelen en laminaat.

 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten