Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

MKB OK keurmerk

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

Grenen houten vloeren | Greenen vloerdelen en lamelparket

Grenen houten vloeren


Grenenhout staat voor hout van de grove den. Het is op vurenhout na de meest verkochte naaldhoutsoort in Nederland. Grenen hout wordt in vele industrieën gebruikt. Maar dit geld niet voor houten vloeren, parketvloeren. Grenen vloerdelen zijn relatief zacht en erg kwetsbaar. De vloer beschadigd zeer snel. Krassen en diepen beschadigingen zijn bij normaal gebruik van de vloer bijna niet te voorkomen. Deze houtsoort is geschikt voor een vloer die er gebruikt mag uitzien, denk daarbij aan de café vloer.

 

Grenen vloerdelen, parketvloeren, grenen vloerdelen

Onbehandeld wordt het geleverd als een blank grenen vloerdelen. Deze kan door u zelf worden afgewerkt naar uw eigen smaak. Er kunnen zeer mooie warme inrichtingen mee gecreëerd worden. Uiteraard leveren wij ook kant en klaar behandelde vloeren, afgewerkt met kleurolie. Dit kan door u zelf gelegd worden. Ook is het mogelijk dat wij de vloer voor u leggen. Bij deze door ons voorbehandelde vloeren kunt u denken aan bewerkingen als koloniaal, geborstelde en geolied. Dit zijn verschillende manieren om de nieuwe houten vloer ouder te doen lijken. Dit heeft een erg mooie uitstraling tot gevolg. In onze showroom hebben wij hier uitgebreide voorbeelden van zodat u de verschillende soorten bewerkingen met elkaar kunt vergelijken en precies die vloer te kiezen die het meest past bij uw persoonlijke smaak.  Via deze site kunt u:

 

Grenen vloerdelen voorbeelden:

 

Grenen vloerdelen hout grenen houten vloeren

Maritime grenen vloerdelen

Grenen vloerdelen

Grenen als algemene houtsoort is zacht, het maritime grenen is een stukje harder. Vergelijken wij dit met eiken, dan zijn grenen vloerdelen boter zacht en eiken hard.

Voor een knap stukje grenen betaal je ten opzichte van de huidige eiken prijzen weliicht wat teveel. Bax Houthandel produceert

 

eiken lamelparket al va 17,50/m2 incl BTW!

In onderstaande heeft u snel zoekl buttons die u snel leiden door lamelparket, prijzen en de aanbiedingen, vergelijk deze maar eens met grenen vloerdelen.

Smart life budget lamel
Budget lamel
vloeren

lamelparket
Lamelparket
vloeren

Aanbieding lamelparket
Aanbieding
lamelparket

Prijzen lamelparket
Prijzen
lamelparket


 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten