Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

 

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

Massieve Houten Vloeren Garantie | Massief Hout Vloerdelen Garantie

Massieve Houten Vloeren Garantie 

houten-vloeren-lamelparket-laminaat-parketGarantie tussen bedrijf en consument is altijd een gebied waarop frictie zit. Bij natuurproducten in de basis, zien we dat er geen garantie is, als de conditie waarin het natuur- product gehouden zou moeten worden, wordt verstoord.

Toch wil een bedrijf iets doen om garantie inhoud te kunnen geven.

In dit document gaan we specifiek in op de garantie van een massieve houten vloer.

Voorwaarden en protocol worden gebouwd om het vertrouwen te genieten van de klant. Als er dan een probleem ontstaat, dan analyseert men de voorwaarden en besluiten wat te doen. Het woord “normale leef conditie” is bepalend voor garantie.

Door onze jarenlange ervaring en het installeren van enkele duizenden vloeren, blijkt ondanks mondelinge en schriftelijke uitleg dat normale leef condities in abnormale weersomstandigheden vaak worden overschreden.

Normale leef conditie wordt bij massieve houten vloeren vloeren gedefinieerd als het binnen klimaat dat zich binnen de grenzen van 45% en 65% lucht vochtigheid bevind. Lees in het artikel luchtbevochtiger hoe hier mee overweg te gaan.

De natuur bepaald de lucht vochtigheid waarde. Denk aan een winterperiode van 2 weken vorst. Uw hygrometer staat al 1 week dik onder de 40%. Bij uw vrienden in het appartement is het zelfs bijna 30%. Uw vloer gaat werken. Het is geen 45% en met vloerverwarming geen 50%. Uw normale leef conditie treedt buiten haar grenzen en de garantie vervalt. De gemiddelde normale gang van zaken.

Nu hebben we een natte zomer met 2 weken een gemiddelde luchtvochtigheid Van 75%. Met uitschieters naar 85%. Uw massieve vloer gaat bol staan. Ook hier valt u buiten de normale leef conditie.

Wij hopen dat u oprecht begrijpt dat wij zo duidelijk mogelijk willen zijn. Wij geven daarom niet specifiek garantie binnen normale leef conditie, want dan kan er eigenlijk niet zoveel gebeuren met een massieve plank. Wij hebben voor u een verzekering dat wij iets doen juist buiten de normale leef conditie, want dat zijn de periodes waarin er iets met uw houten vloer kan gebeuren.

Deze verzekering geeft u juist de garantie die u wel nodig heeft en lost vele problemen op: HET LONG LIFE CONCEPT, zie garantie-longlife

Het long life concept is een garantie poule waarvan u 2x per jaar gebruik van kunt maken. Slechts 1 telefoontje en u wordt geholpen. Deze poule bestaat al meer dan 10 jaar.

De garantie-longlife kost 175,- per jaar en ons advies is dat als een vloer 1 jaar geeft doorstaan, de kans op een defect wel erg klein is geworden en dat een tweede jaar niet nodig is. Herstel werk wordt kosteloos uitgevoerd, alleen extra materialen, indien nodig, worden in rekening gebracht.

Onder het long life concept garantie valt:

1.   houten vloeren, parketvloeren die bol staan door vocht opname (geen lekkage).

2.   Zwevende vloeren die een kier hebben groter dan 1 cm.

3.   Droge cracks in uw houten vloer groter dan 10cm worden door ons

      opgevuld.

 

Onder de garantie van Bax Houthandel zelf valt:

1.   Bij installatie het loslaten van plinten, het bol staan van de vloer

      binnen 1 maand na installatie.

2.   1 jaar garantie op het loslaten of deels loslaten van de toplaag van

      lamel parket.

3.   1 jaar garantie op het loslaten van door ons verlijmde delen.
 

Garantie met vloerverwarming.

Wij adviseren geen massief hout bij vloerverwarming. Kijk hier voor bij Long Life lamelparket

 


 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten