Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

MKB OK keurmerk

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

Bax Houten Vloeren Productie | Bax Houten Vloeren Engineers

Houten Vloeren Productie

 

Bax Houthandel BV, producent van massief houten vloeren en lamelparket.

Bax houten vloeren opslagMet ruim 30 jaren ervaring een begrip in Nederland met enkele miljoenen m2 in ons land geleverd.

Van ruw hout planken maken, van sloop hout oude vloerdelen produceren, van massief hout, top lagen zagen voor lamelparket. De evolutie binnen het vloeren produceren.

Massief hout wordt veel minder gebruikt dan zo'n 10 jaren geleden. Ruim 10 jaren geleden waren wij 1 van de eerste in Nederland die lamelparket konden produceren. Een zeer verfijnde techniek binnen de houtbewerking waar best veel kennis voor nodig is om iets moois te produceren.

 

PRODUCTIE LAMELPARKET

toplaag productie

eiken-lamelparket

 

zagen toplagenBinnen het lamelparket produceren wij een 14mm dik budget lamelparket op multiplex en een 19mm dik lamelparket of multiplank eveneens op multiplex.

Wij gebruiken geen 3 laags systemen met houten latjes in het midden. Deze producten zijn volgens de professionals in de wereld minder van kwaliteit. U kunt dit makkelijk toetsen in de praktijk. Hoe dikker en breder het lamelparket dan zijn deze gemaakt van multiplex en niet van houten latjes.

HEEL BREED EIKEN

Een plank schulpen, zoals dat officieel heet, doe je niet zo maar op een breedte van ruim boven de 20 cm. Wij produceren op voorraad t/m 33 cm en kunnen, indien nodig, tot bijna 40 cm produceren.

hele brede eiken planken

HOUTEN VLOEREN AFWERKEN

Productie is een kunst, dat zelfde geldt ook voor het afwerken. Voor het afwerken bezitten wij een afwerk straat. Er gaat niets mooiers dan machinaal afwerken, plank voor plank dan een houten vloer behandelen als deze is geïnstalleerd.

Naast basis olie technieken gebruiken wij reactie processen om het te veranderen. Daarnaast zijn we in staat al onze decoren af te werken met een onderhoudsarme Sparky top coat.

 

afwerken houten vloeren en lamelparket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan de eind resultaten zoals we dit kunnen maken. In onderstaande ziet u een deel van de showrooms die wij op onze productie vestiging Barneveld hebben:

showroom 1 bax houthandel Showroom 3 bax houthandel

 

 

 

 

 

 

 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten