Bax Houthandel
Uw mandje is momenteel leeg.
Aanbiedingen

Aanbiedingen houten vloeren

Budget lamelparket Lamelparket Massief houten vloer Laminaat MDF plinten wit Vloer accessoires
Vragen?...stel ze ons!

Open onze chat box of:


bax-houthandel-team-new

bel-me-terug

 

BEL: 0342-420880

Zoeken
Waarom Bax Houthandel

MKB OK keurmerk

  • Eigen import en productie
  • Topkwaliteit
  • Service
  • Magazijn en showrooms
  • Snel en veilig online betalen
  • Alles uit voorraad
  • Eigen transport
  • Eigen legteams
  • Scherpe prijzen

Betaal methode

Houten Vloeren Prijzen

prijzen-houten-vloer

Aanvraag Vloeren Offerte

hout-offerte-aanvraag

Vestigingen Bax Houten vloeren

bax-vloeren-vestigingen

Bax Houthandel Brochures

bax-brochureAfdrukken

Over Bax Houthandel | Producent van Houten Vloeren, Parket en Lamelparket

Over Bax Houthandel

Bax Houthandel is ontstaan vanuit de echte familie naam: BAX.

Van oudsher, dan praten we over de jaren 1960 was de houthandel een onderdeel van een groot aannemersbedrijf. Dit aannemersbedrijf had veel te doen met sloop panden waar grote hoeveelheden hout uit vrijkwamen. De grote hoeveelheden oude houten vloeren en - balken afkomstig uit deze sloop projecten kregen een nieuw levenslicht dankzij de juiste bewerking en behandeling.

Bax Houthandel, producent van houten vloeren, parket en lamelparket.

Vanuit deze tak van sport is de houthandel ontstaan met als basis visie het hergebruik van een afvalstof. Met veel succes zijn er jaren lang houten balken en stroken verwerkt tot vloerdelen waar in Nederland enkele honderden duizenden vierkante meters van zijn gelegd. Naast het recyclen werd er eerst op kleine schaal andere massief houten vloeren geproduceerd waarna het importeren van houtsoorten uit vele delen van de wereld steeds belangrijker werd. De basis gedachte is altijd geweest om een kwalitatief goed product zo goedkoop mogelijk bij de eind verbruiker te krijgen, met andere woorden: de consument koopt direct bij de bron zonder tussenkomst van dealers! Dit is een win-win situatie waarbij de consument niet te veel betaald en Bax Houthandel steeds groter en sterker wordt om deze win-win situatie te kunnen handhaven. Op het niveau van engineering ontwikkelen wij vloeren en bij producten en produceren deze al bijna 20 jaren lang. Onze vloeren kunnen wij voor u met onze eigen vakkundig personeel installeren.

people-bax-houten-vloerenInmiddels heeft Bax Houthandel meerdere eigen vestigingen in Nederland en hebben naast een massief hout schaverij ook een fabriek opgezet dat specifiek lamelparket produceert. Bax Houthandel is ondertussen gegroeid van een regionale houthandel tot een internationaal opererend houten vloeren engineer.

Kortom, van aankoop van ruw hout tot drogen, produceren, bewerken en installeren en afwerken,  Bax Houthandel heeft alles in eigen beheer. Dit zijn de redenen waarom Bax Houthandel onder de gemiddelde marktprijzen kan zitten en kwaliteit kan garanderen.

Dankzij haar klanten is Bax Houthandel een begrip geworden in "vloerenland"

 

 

BTW nr: NL8104.47.101.B01

K.v.K. nr: 320.87775

Telefoonnummer hoofd kantoor Barneveld: 0342-420880

Harselaarseweg 75-77  3771 MA  BARNEVELD.


Bax Houthandel actief op de woonbeurs 2010 in de Rai in Amsterdam.

woonbeurs-houten-vloeren  woonbeurs-lamelparket

 

Klik op het onderstaande icoon en bekijk productie details:

Bax houten vloeren productie

 

DISCLAIMER

Alle informatie, diensten of producten die U aantreft op de website van Bax Houthandel kunnen fouten bevatten en onderhevig zijn aan tijdelijke onderbreking. Bax Houthandel doet haar best om informatie en diensten zo goed mogelijk aan te bieden.

Bax Houthandel kan nimmer verantwoordelijk gesteld worden voor consequenties voortkomend uit het gebruik van de Bax Houthandel website.

Indien u niet tevreden bent over het functioneren van de website van Bax Houthandel, vernemen wij graag uw op- en aanmerkingen. U kunt deze naar ons e-mailen via het vragen en opmerkingen kader in onze Aanvraag Brochure.

Bax Houthandel kan geen aansprakelijkheid accepteren voor gevonden content op haar website.

Bax Houthandel kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor opgelopen schade die een gebruiker mogelijk ondervindt als gevolg van het bezoeken van een dergelijke site.

De gebruiker gaat door op eigen risico. Bax Houthandel zal op geen enkele wijze verantwoordelijk zijn voor het verkeerd gebruik van enige informatie gevonden via de website Bax Houthandel. Deze verantwoordelijkheid ligt in zijn geheel bij de gebruiker. 

Smartlife budget lamel Longlife lamelparketDecolife vloeren Solidlife massieve houten vloeren Sparky vloer afwerkingsproducten